0346 - 833 209

Vrijwilligerswerk Azie: vrijwilligerswerk en stages in Nepal
In Nepal is het mogelijk deel te nemen aan de volgende projecten:

 

  • Engels onderwijs project, Kathmandu, Nepal. Klik hier voor het project
  • Taal & Oriëntatie programma, Kathmandu, Nepal. Klik hier voor het programma
  • Nepal Special (1 of 2 weken), Kathmandu, Nepal. Klik hier voor het programma

 

Stages

  • Medische stage, Kathmandu, Nepal. Klik hier voor de stage

 

AOA-13 vrijwilligerswerk in ghana afrika

 

Deelnemen aan een project in Nepal?

Wil je deelnemen aan een vrijwilligersproject in Nepal lees dan heel goed de projectomschrijving door. Lees vervolgens de landeninformatie over Nepal.

Spreekt het project je nog steeds aan bepaal dan de datum dat je wilt vertrekken en de duur van deelname aan het project. Bij de meeste projecten is het mogelijk om 2 tot 52 weken deel te nemen aan een project. De maximale duur van deelname staat vermeld in de projectomschrijving.

Meld je vervolgens aan via de site of stuur een mail met je wensen. Lees voor het boeken van een project goed onze Algemene Voorwaarde door. Wij zorgen dat je alle benodigde informatie voor vertrek ontvangt. Belangrijk om te melden is dat voor deelname aan ieder project van TravelUnique een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) noodzakelijk is. Het duurt 2 tot 3 weken om een VOG te ontvangen van de gemeente waarin je woont. Als je wilt deelnemen aan een project, graag aanmelden minimaal 6 weken voor vertrek.

Het is natuurlijk ook mogelijk om voor het boeken van een project een afspraak te maken om de mogelijkheden door te spreken. Een afspraak is vrijblijvend, het verplicht je tot niks. Een afspraak is mogelijk van maandag tot en met vrijdag overdag. Of, indien gewenst, in de avonduren of in het weekend.

Tijdens de afspraak kan je al je vragen stellen. Ook zullen we je alle benodigde informatie geven over het project of de projecten in Nepal. Ook eventueel andere mogelijkheden in Afrika, Midden- of Zuid-Amerika kunnen we met je doorspreken. Op deze manier proberen we de beste optie om vrijwilligerwerk te gaan doen voor je te vinden.

 

travelunique-slider3 ghana