0346 - 833 209

Vrijwilligerswerk Azie: vrijwilligersprojecten en stages in India
In India is het mogelijk deel te nemen aan de volgende

 

  • Engels onderwijs project, Dharamsala – Palampur, India. Klik hier voor het project
  • Gehandicapten onderwijs project, Dharamsala – Palampur, India. Klik hier voor het project
  • Kinderopvang project, Dharamsala – Palampur, India. Klik hier voor het project
  • Yoga en vrijwilligersproject, Dharamsala – Palampur, India. Klik hier voor het project
  • Vrouwen empowerment project, Delhi, India. Klik hier voor het project
  • Straatkinderen project, Delhi, India. Klik hier voor het project
  • Gehandicaptenzorg project, Delhi, India. Klik hier voor het project

 

Stages

  • Medische stage, Dharamsala – Palampur, India. Klik hier voor de stage
  • Medische stages, Delhi, India. Klik hier voor de stages

 

Oriëntatie 

  • Taal en oriëntatie week, Delhi. Klik hier voor dit oriëntatie programma

 

projecten in india

 

Deelnemen aan een project of stage in India?

 

Wil je deelnemen aan één van bovenstaande projecten of stages lees dan heel goed de projectomschrijving door. Lees vervolgens de landeninformatie over India.

Spreekt het project of de stage  je nog steeds aan bepaal dan de datum dat je wilt vertrekken en de duur van deelname aan het project. Bij de meeste projecten is het mogelijk om 2 tot 12 weken deel te nemen aan het project. Bij weer andere projecten od stages is een verblijf tot 26 weken mogelijk. De juiste maximale aantal weken vind je altijd vermeld in de projectomschrijving.

Meld je vervolgens aan via de site of stuur een mail met je wensen. Belangrijk voor het boeken van een project in India is dat je vooraf goed onze Algemene Voorwaarden doorleest. Wij zorgen dat je alle benodigde informatie voor vertrek ontvangt. Belangrijk om te melden is dat voor deelname aan ieder project van TravelUnique een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) noodzakelijk is. Het duurt 2 tot 3 weken om een VOG te ontvangen van de gemeente waarin je woont. Als je wilt deelnemen aan een project of stage, graag aanmelden minimaal 6 weken voor vertrek.

Vaak worden de projecten in India gecombineerd met een project in Nepal of een rondreis. Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.

 

Afspraak

Het is natuurlijk ook mogelijk om voor het boeken van een project een afspraak te maken om de mogelijkheden door te spreken. Een afspraak is vrijblijvend, het verplicht je tot niks. Een afspraak is mogelijk van maandag tot en met vrijdag overdag. Of, indien gewenst, in de avonduren of in het weekend.

Tijdens de afspraak kan je al je vragen stellen. Ook zullen we je alle benodigde informatie geven over het project of de projecten in India. Ook eventueel andere mogelijkheden in Afrika kunnen we met je doorspreken. Op deze manier proberen we de beste optie om vrijwilligerwerk te gaan doen voor je te vinden.

 

travelunique-slider3 Zanzibar