0346 - 833 209

Vrijwilligerswerk Azie: vrijwilligersprojecten en stages in Maleisie
In Maleisië is het mogelijk deel te nemen aan de volgende projecten:

 

Momenteel zijn er geen projecten in Maleisië.  Deze informatie zal zo spoedig mogelijk worden aangevuld.

 

 

Deelnemen aan een project in Maleisië?

 

Wil je deelnemen aan één van bovenstaande projecten lees dan heel goed de projectomschrijving door. Lees vervolgens de landeninformatie over Maleisie.

Spreekt het project je nog steeds aan bepaal dan de datum dat je wilt vertrekken en de duur van deelname aan het project. Bij de meeste projecten is het mogelijk om 2 tot 12 weken deel te nemen aan het project. Bij weer andere projecten is een verblijf tot 52 weken mogelijk. Het maximum aantal weken vind je altijd vermeld in de projectomschrijving.

Meld je vervolgens aan via de website of stuur een mail met je wensen. Belangrijk is dat je voor het boeken van een project in Maleisië goed onze Algemene Voorwaarden doorleest/ Wij zorgen dat je alle benodigde informatie voor vertrek ontvangt. Belangrijk om te melden is dat voor deelname aan ieder project van TravelUnique een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) noodzakelijk is. Het duurt 2 tot 3 weken om een VOG te ontvangen van de gemeente waarin je woont. Als je wilt deelnemen aan een project, graag aanmelden minimaal 6 weken voor vertrek.

Het is natuurlijk ook mogelijk om voor het boeken van een project een afspraak te maken om de mogelijkheden door te spreken. Een afspraak is vrijblijvend, het verplicht je tot niks. Een afspraak is mogelijk van maandag tot en met vrijdag overdag. Of, indien gewenst, in de avonduren of in het weekend.

Tijdens de afspraak kan je al je vragen stellen. Ook zullen we je alle benodigde informatie geven over het project of de projecten in India. Ook eventueel andere mogelijkheden in Afrika of Zuid- of Midden-Amerika kunnen we met je doorspreken. Op deze manier proberen we de beste optie om vrijwilligerwerk te gaan doen voor je te vinden.

 

travelunique-slider3 Tanzania