0346 - 833 209

Vrijwilligerswerk Azie: vrijwilligersprojecten en stages in Sri Lanka
In Sri Lanka is het mogelijk deel te nemen aan de volgende projecten:

 

Momenteel zijn er geen projecten in Sri Lanka. Deze informatie zal zo spoedig mogelijk worden aangevuld.

 

 Deelnemen aan een project in Sri Lanka?

 

Wil je deelnemen aan een van bovenstaande projecten? Lees dan heel goed de projectomschrijving door. Mochten de projecten niet aansluiten bij je achtergrond of wensen, neem dan contact met ons op. In sommige landen is het mogelijk aan de hand van je opleiding en ervaringen een project samen te stellen. Lees vervolgens de landeninformatie over het desbetreffende land.

Spreekt het project je nog steeds aan bepaal dan de datum dat je wilt vertrekken en de duur van deelname aan het project. Bij de meeste projecten is het mogelijk om 2 – 12 weken deel te nemen aan een project. Bij andere projecten is een verblijf tot 52 weken mogelijk.

Meld je vervolgens aan via de site of stuur een mail met je wensen. Lees voor het boeken van een project goed onze Algemene Voorwaarden door. Wij zorgen dat je alle benodigde informatie voor vertrek ontvangt.

 

Afspraak

Het is natuurlijk ook mogelijk om voor het boeken van een project een afspraak te maken om de mogelijkheden door te spreken. Een afspraak is vrijblijvend, het verplicht je tot niks. Een afspraak is mogelijk van maandag tot en met vrijdag overdag. Of, indien gewenst, in de avonduren of in het weekend.

Tijdens de afspraak kan je al je vragen stellen. Ook zullen we je alle benodigde informatie geven over het project of de projecten in Sri Lanka. Ook eventueel andere mogelijkheden in Afrika, Azië, Zuid- of Midden Amerika kunnen we met je doorspreken. Op deze manier proberen we de beste optie om vrijwilligerwerk te gaan doen voor je te vinden.