0346 - 833 209

Vrijwilligerswerk Azie: Thailand, vrijwilligersprojecten en stages
In Thailand is het mogelijk deel te nemen aan de volgende projecten:

Er zijn op dit moment geen projecten in Thailand.

 

 

Deelnemen aan een project in Thailand?

Er zijn verschillende projecten in Thailand. Wil je deelnemen aan één van bovenstaande projecten in dit land lees dan heel goed de projectomschrijving door. Lees vervolgens de landen informatie over Thailand.

Spreekt het project je nog steeds aan bepaal dan de datum dat je wilt vertrekken en de duur van deelname aan het project. Bij de meeste projecten is het mogelijk om 2 tot 12 weken deel te nemen aan een project. Bij weer andere vrijwilligersprojecten is verblijf tot 52 weken mogelijk.

Meld je vervolgens aan via de site of stuur een mail met je wensen. Wij zorgen dat je alle benodigde informatie voor vertrek ontvangt. Belangrijk om te melden is dat voor deelname aan ieder project van TravelUnique een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) noodzakelijk is. Het duurt 2 tot 3 weken om een VOG te ontvangen van de gemeente waarin je woont. Als je wilt deelnemen aan een project, graag aanmelden minimaal 6 weken voor vertrek.

Het is natuurlijk ook mogelijk om voor het boeken van een project een afspraak te maken om de mogelijkheden door te spreken. Een afspraak is vrijblijvend, het verplicht je tot niks. Een afspraak is mogelijk van maandag tot en met vrijdag overdag. Of, indien gewenst, in de avonduren of in het weekend.

Tijdens de afspraak kan je al je vragen stellen. Ook zullen we je alle benodigde informatie geven over het project of de projecten in Thailand. Ook eventueel andere mogelijkheden in Afrika, Azië of Zuid- of Midden Amerika kunnen we met je doorspreken. Op deze manier proberen we de beste optie om vrijwilligerswerk te gaan doen in voor je te vinden.